İdari ve Mali İşler Müdürü
19 Eylül 2024

İsmail ÇİL

Özgeçmiş
Evli ve 3 çocuk babası olan İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail ÇİL, 1980 yılında Hatay ili Dörtyol ilçesinde doğdu. Anadolu Üniversitesi Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü Önlisans Programı, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans Programı ve Gelişim Üniversitesi Sağlık Yönetimi Programı Yüksek Lisans öğrenimini tamamlamıştır. 2012 yılında İstanbul Sağlık Müdürlüğü Tahakkuk ve Mali İşler Birim Sorumlusu olarak 2017 yılına kadar hizmet verdikten sonra Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Toplum Sağlığı, Göç Sağlığı, Aile Hekimliği ve Çevre Sağlığı Birimlerinde Uzman olarak 2020 yılına kadar çalıştıktan sonra Kahramanmaraş Göksun Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevinin akabinde 14.05.2024 tarihi itibariyle Kurumumuz Marmara Süleyman İlik İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine başlamıştır.